نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

حمله راکتی حزب الله به مواضع رژیم اسرائیل | کشته شدن یک صهیونیست

جنبش حزب‌الله در ادامه حملات تلافی‌جویانه به مواضع رژیم صهیونیستی، یک مقر فرماندهی نظامی ارتش این رژیم را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین از آغاز مجدد حملات راکتی و توپخانه‌ای حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی خبر داد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که آژیر‌های خطر در مرز شمالی با لبنان به صدا درآمده است و یک راکت حزب‌الله مستقیما به شهرک «هاگوشریم» در اصبع الجلیل اصابت کرد که در نتیجه آن یک اسرائیلی کشته شد.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که فرد کشته شده، از نیرو‌های امنیتی این شهرک بوده است.

حزب‌الله نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان آن مقر فرماندهی گردان «السهل» در پادگان «بیت هلل» را هدف حمله راکتی قرار دادند.

در این بیانیه آمده است که حمله راکتی به بیت هلل در پاسخ به تجاوزات دشمن صهیونیستی به شهرک «جبشیت» و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان صورت گرفت.

آژیر‌های خطر در شهرک‌های «کفر یوفال»، «دفنا»، «هاگوشریم»، «الغجر» و کیبوتس «دان» و «شئار یشوو» و «شنیر» به صدا درآمد.

حزب‌الله نیز از حمله توپخانه‌ای به پایگاه رژیم صهیونیستی در «جل العلام» خبر داد.

حزب‌الله لبنان همچنین از حمله با یک اسکادران پهپاد هجومی به مقر فرماندهی گردان السهل در پادگان «بیت هلل» خبر داد و افزود که این حمله به صورت دقیق محل استقرار افسران و نظامیان دشمن را هدف قرار داد که باعث تلفاتی در میان آنها شد.

این جنبش از حمله پهپادی به یک پایگاه جدید نظامیان صهیونیست در شهرک «کفر یووال» خبر داد. / لبنان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار