تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

حمله راکتی حزب الله به مواضع رژیم اسرائیل | کشته شدن یک صهیونیست

جنبش حزب‌الله در ادامه حملات تلافی‌جویانه به مواضع رژیم صهیونیستی، یک مقر فرماندهی نظامی ارتش این رژیم را در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه المیادین از آغاز مجدد حملات راکتی و توپخانه‌ای حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی خبر داد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که آژیر‌های خطر در مرز شمالی با لبنان به صدا درآمده است و یک راکت حزب‌الله مستقیما به شهرک «هاگوشریم» در اصبع الجلیل اصابت کرد که در نتیجه آن یک اسرائیلی کشته شد.

برخی رسانه‌های رژیم صهیونیستی نیز گزارش دادند که فرد کشته شده، از نیرو‌های امنیتی این شهرک بوده است.

حزب‌الله نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان آن مقر فرماندهی گردان «السهل» در پادگان «بیت هلل» را هدف حمله راکتی قرار دادند.

در این بیانیه آمده است که حمله راکتی به بیت هلل در پاسخ به تجاوزات دشمن صهیونیستی به شهرک «جبشیت» و زخمی شدن تعدادی از غیرنظامیان صورت گرفت.

آژیر‌های خطر در شهرک‌های «کفر یوفال»، «دفنا»، «هاگوشریم»، «الغجر» و کیبوتس «دان» و «شئار یشوو» و «شنیر» به صدا درآمد.

حزب‌الله نیز از حمله توپخانه‌ای به پایگاه رژیم صهیونیستی در «جل العلام» خبر داد.

حزب‌الله لبنان همچنین از حمله با یک اسکادران پهپاد هجومی به مقر فرماندهی گردان السهل در پادگان «بیت هلل» خبر داد و افزود که این حمله به صورت دقیق محل استقرار افسران و نظامیان دشمن را هدف قرار داد که باعث تلفاتی در میان آنها شد.

این جنبش از حمله پهپادی به یک پایگاه جدید نظامیان صهیونیست در شهرک «کفر یووال» خبر داد. / لبنان

مطالب مرتبط
ارسال نظر